Ekonomimaskinen

Dags för färre pärmar och arkiv, ekonomimaskinen har kommit. I vår senaste paketerade lösning skräddarsyr vi ert dokumentflöde efter era behov. Inga fler kompromisser mellan funktionalitet och användarvänlighet! Låt er inte luras av dess utseende, denna maskin är en skanner med kopieringsmöjligheter, inte en kopiator!

Kontakta oss

Buntskanning
Lägg i upp till 100 ark i dokumentmataren och välj hur många ark som varje fil ska bestå utav. Enkelt, snabbt och smidigt.

Ultraljudsavkännare
Ultraljud har länga använts inom medicinteknik för att utföra krävande och precisa arbeten. Nu inför vi ultraljudstekniken i vår dokumenthantering.
Det innebär att inga fler tomma sidor finns med i den färdiga filen. Det innebär även att pappret aldrig mer kommer fastna i dokumentmataren.

OCR tolkning
Grunden till all elektronisk hantering av dokument ligger i OCR tolkning. OCR står för Optical Character Recognition och gör dina inscannade PDF-filer sökbara.
Sluta leta efter dokument bland otaliga mappar, skriv in en sökfras i ert interna söknätverk och hitta dokumentet du letar efter på några få sekunder!

Dubbelsidig scanning i ett svep
Fördubbla skanningshastigheten genom att skanna dubbelsidiga dokument i ett svep. Inget mer väntande på att maskinen ska vända pappret.

Enorma hastigheter
Skanna upp till 50 sidor per minut med vår instegsmodell. Det ger dig mer tid att fokusera på arbetet istället för att vänta på dokumenten.

Framtidssäkrad utrustning
Även om ni idag inte är redo att ta steget till digitala arkiv bör ni framtidssäkra er kontorsutrustning.
Med vår lösning har ni möjlighet att ta ett steg i taget.