FÖRBRUKNING

Hos oss hittar ni all förbrukning till era kontorsmaskiner. Vi tillhandahåller ett brett sortiment med allt från tonerkassetter, bläckpatroner, färgband till papper . Med vår långa erfarenhet, hjälper vi er att hitta förbrukningen till era skrivare, oavsätt märke och modell.


Kontakta oss

Unika rabatter

Genom vår certifiering hos HP kan vi erbjuda alla våra kunder unika rabatter. Vid köp av HP laserskrivare/multimaskin erbjuder vi marknadens bästa priser på HP originalförbrukning, (upp till 40% lägre kostnad). Vi lyfter samtidigt in era befintliga HP maskiner med samma rabatter på förbrukningen.

Bästa ekonomin

I de flesta fall är det bättre ekonomi i att köpa förbrukningen när behovet uppstår, dvs när lasertonern/bläckpatronen är slut. Detta till skillnad till s.k. klickavtal vilka bygger på en tänkt utnyttjandegrad av varje färg, enligt ISO-standarden ISO/IEC 19798 beräknas en tonerkassett med 5% täckningsgrad per färg. Oberoende studier påvisar att den faktiska åtgången är mellan 1-2,5% per färg Med ett klickavtal betalar man upp till 80% mer än vad man faktiskt förbrukar. Vi hjälper er att ta reda på hur mycket ni kan spara genom att köpa förbrukningen istället.

Miljötoner

När du använder miljötoner spar du både pengar och miljön utan att kompromissa på utskriftskvalitet.

I vårt breda sortiment finner du miljötoner till de flesta skrivare på marknaden. Samtliga produkter skall vara 100% jämförbara med originaltoner. Perfect Print lämnar livstidsgaranti på samtliga mijötoner. Ett stort antal produkter är dessutom svanenmärka. i vår webbutik finner du det du söker till konkurenskraftiga priser.

Tonerövervakning

Har du kontroll över din tonerhantering?

Handen på hjärtat, hur många tonerkassetter hittar ni i era förråd? Allt för ofta finner vi tonerkassetter som inte passar till någon skrivare på företaget, i många fall kan det röra sig om tiotusentals kronor!

Förenkla er tonerhantering

Med en programvara som övervakar tonernivån i maskinerna slipper ni den tidskrävande hanteringen av toner. Låt oss göra jobbet så att organisationen kan fokusera på kärnverksamheten istället. Vår programvara håller kontroll på tonernivåerna och larmar när den överenskomna nivån har uppnåtts. Ni får också full kontroll över hur maskinerna verkligen används. Den informationen kan sedan användas för att optimera användandet av maskinparken eller som underlag vid nästa upphandling. Allt detta gör att ni kommer ha rätt maskin på rätt plats.