Kundtjänst direkt: 08-54440440

Oavsett om du äger ett litet företag, ansvarar för ett hektiskt kontor eller driver en stor avdelning så kan du räkna med att vi tillsammans med HP levererar pålitliga, kostnadseffektiva skrivare som möter dina behov.

Kopiatorer och MFP

perfectprint_kopiatorer_mfp

Rätt maskin på rätt plats

En bra utskriftslösning börjar med att säkerställa era faktiska behov. Efter det hjälper vi er att välja rätt utrustning, vi kallar det rätt maskin på rätt plats. Självklart ska utrustningen täcka era befintliga krav men också möta morgondagens behov. Behöver du skrivarservice av dina befintliga maskiner så hjälper våra servicetekniker dig.

I vårt sortiment finns ett varierat utbud av multifunktionskopiatorer, skrivare, kopiatorer och scanners. Vi erbjuder verksamhetslösningar anpassat efter behov och storlek.

Följande lösningar erbjuds av HP inom produktgruppen multifunktionsskrivare:

  • Inkjetskrivare.
  • Laserskrivare.
  • Skrivare med svartvit funktion.
  • Skrivare med färgfunktion.
  • Skrivare med pagewide technology.

 

Inkjetskrivare

Inom kategorin för inkjetskrivare erbjuder HP tre slags kopiatorer. Dessa kopiatorer framställer färgutskrifter dubbelt så snabbt som exempelvis laserskrivare. Inkjetskrivaren använder pigmentbaserat bläck vilket ger mer hållbara dokument eftersom detta bläck är vattenavvisande. Denna typ av kopiator är utvecklad för att kunna framställa utskrifter i hög hastighet och ägnar sig därför väl till verksamheter som vanligtvis behöver kopiera eller skriva ut en stor mängd dokument. Inkjetskrivaren har även en Hi-speed USB-enhet, trådlöst nätverk, samt en utskrivningskapacitet på 80.000 sidor per månad och en utskrivningshastighet på upp till 42 färgutskrifter i minuten.

Laserskrivare

HP erbjuder ett stort sortiment av laserskrivare med multifunktion, de flesta av dessa även med faxfunktion. Med dessa skrivare medföljer en stor användarvänlig beröringsyta, vilken gör det enkelt att välja funktioner. Laserskrivare från HP har även nätverksförsörjning och en USB-enhet. Utskrivningshastigheten för denna typ av maskin varierar från 20-56 sidor per minut, och den månadsbaserade utskrivningskapaciteten varierar från 40.000-300.000 A4-ark.

Skrivare med svartvit funktion

HPs skrivare med svartvit funktion innefattar laserteknik, trådlöst nätverk samt möjlighet för HP e-print. Denna typ av maskin har en utskrivningshastighet som varierar från 41-52 sidor per minut, och en utskrivningskapacitet på 200.000-250.000 A4-ark per månad. Hps skrivare med svartvit funktion har en stor beröringsyta, vilken gör det enkelt att välja funktioner. Alla modeller har även en Hi-speed 2.0 USB-enhet, såväl som en enhet för Gigabit Ethernet.

Skrivare med färgfunktion

De multifunktionella färgskrivarna i HPs sortiment kan fås med eller utan faxfunktion och har en utskrivningshastighet på 30-46 sidor per minut, och en månadsbaserad kapacitet på 80.000-200.000 A4-ark. I tillägg till att framställa dokument i färg har denna typ av kopiator funktion för att framställa dokument i svartvitt. HPs skrivare med färgfunktion består av enheter för USB och Gigabit Ethernet, samt nätverkstillgänglighet med möjlighet för HP e-print. Denna produkttyp har även en användarvänlig beröringsyta, vilken gör det enkelt att välja funktioner.

Skrivare med pagewide technology

HP erbjuder ett sortiment av skrivare med pagewide technology vilka har en utskrivningshastighet på upp till 42 sidor per minut i såväl färg som svartvitt, och en framställningskapacitet på 80.000 A4-ark per månad. Dessa kopiatorer är trådlösa, med möjlighet för HP e-print. De har alla en stor användarvänlig beröringsyta för att underlätta användning genom enkel manövrering mellan olika funktioner. HPs skrivare med pagewide technology innefattar funktioner för utskrivning, kopiering och scanning, med möjlighet att även få faxfunktion. Alla modeller har även enheter för Hi-speed 2.0 USB och en ficka för hardware integration.

Multifunktionsmaskin

En multifunktionsmaskin kombinerar funktionerna vid en skrivare, scanner, kopiator och ibland även en fax i en och samma maskin. På grund av detta är denna produkt behändig eftersom alla egenskaper som dessa apparater separat har är samlade i en och samma maskin, vilket inte minst innebär fördelar med hänsyn till besparing av plats. Det kan även vara prisfördelaktigt att enbart köpa in en maskin som har alla de funktioner som vanligtvis efterfrågas på en arbetsplats såsom ett kontor, jämfört med att behöva köpa in tre till fyra separata maskiner. En multifunktionsmaskin kan vara en kombination av följande kontorsmaskiner:

  • Skrivare.
  • Scanner.
  • Kopiator.
  • Fax.