Kundtjänst direkt: 08-54440440

Pressmeddelande – Helsingborgs Stad väljer Perfect Print Sverige AB som leverantör av skrivare

Perfect Print Sverige AB har vunnit Helsingborgs Stads upphandling av skrivare och tecknat ett tvåårigt ramavtal med möjlighet till två års förlängning. Avtalet innebär att Perfect Print tillhandahåller alla typer av skrivare till kommunens enheter där behov finns. Volymen beräknas uppgå till 300 enheter per år.

– Vi är mycket tacksamma för att ha erhållit förtroendet från Helsingborgs Stad och räknar med att kunna utveckla samarbetet för båda parter de kommande åren. Genom en nära dialog med stadens IT-avdelning säkerställer vi att rätt skrivare används på rätt plats, säger Robin Persson, Bid Manager på Perfect Print.

Om Perfect Print

Perfect Print Sverige AB grundades i Täby 1995 och är en totalleverantör av försäljning, service och support av utskrifts-, MFP och kopiatorlösningar. Perfect Print har idag över 2 500 kunder över hela landet.

Om Helsingborgs Stad

Helsingborg är Sveriges åttonde största kommun och växer rejält för var år som går. Staden präglas av innovation och nytänkande och är vackert belägen längs Skånes västkust.

Lämna en kommentar