Kundtjänst direkt: 08-54440440

Världsförbättrande kontorsvaror utan att kosta mer.

Tre bra anledningar att handla av PRfekt Kontor!

1. 

Vi hjälper dig handla miljövänligt och vi klimatkompenserar självklart för transporten.

2. 

Vi matchar priserna hos din tidigare leverantör. Det ska inte kosta mer att göra gott.

3. 

Tillsammans tar vi socialt ansvar. För varje köp stöttar du SOS Barnbyar, Wateraid och Hungerprojektet.

Vår vision är: "Att ha Sveriges nöjdaste kontorsvarukunder samtidigt som vi tillsammans bidrar till en bättre värld!"

Vår mission är att ekonomiskt stötta olika organisationer som aktivt jobbar för att förbättra livsvillkoren för utsatta människor.
Vi vill i så stor utsträckning som möjligt engagera våra kunder i vårt företags värderingar och samtidigt inspirera andra att tänka och agera på ett liknande sätt.

Vad gör PRfekt Kontor?

Vi hjälper våra kunder att handla hållbar kontorsförbrukning. Produkter som kontorsmaterial, arbetsplatsergonomi, trycksaker och profilprodukter!

Vi är bl.a. återförsäljare av kontorsmaterial till en av de större distributörerna (Office Depot) i Sverige vilket betyder ett mycket brett sortiment på ca 13 500 kontorsartiklar. Över 3 000 produkter har miljö- och/eller hållbarhetsmärkning.

Vår distributör har mycket bra logistik och en beställning lagd innan 14.00 körs normalt ut dagen därpå. Du får varorna på anvisad plats i de aktuella lokalerna och chaufförerna är mycket måna om att paketen kommer fram i gott skick.

I och med att vi är återförsäljare har vi inga egna kostnader för  butikslokal, lagerhållning, uppdatering av produkter eller liknade varför vi kan hålla en konkurrenskraftig prisnivå gentemot våra kunder. Vår prisfilosofi är att inte bli dyrare än våra kunders befintliga leverantörer och välgörenheten får Du som kund på köpet.

Beställningar kan läggas dygnet runt i vår webbshop och självklart kan Du som kund även maila eller ringa till oss. Vi tror starkt på att affärer görs mellan människor så därför har alla våra kunder en egen kontaktperson hos oss som hela tiden arbetar för att Du ska bli nöjd. 

Vår drivkraft

Den främsta drivkraften till Prfekt kontor är att förändra framtiden och förbättra villkoren för utsatta människor. Vi vill vara med om att skapa förutsättningar för ett drägligt liv för människor som saknar i stort sett allt som vi i väst tar för givet.

19 000 barn dör varje dag (källa Unicef), på grund av undernäring, brist på rent vatten, fungerande sjukvård etc. Det är inte rättvist - det är ett exempel på det PRfekt Kontor vill förändra.

Vi behöver också måna om de resurser som jorden har och därför försöker vi förenkla för dig som kund att hitta hållbara produkter och samtidigt så klimatkompenserar vi för alla transporter.

Hur hjälper vi?

3% av vår omsättning skänks till organisationer som på plats kan hjälpa människor att ta sig ur fattigdom och misär, med tanken att det skall vara hjälp till självhjälp.

För att göra en så bra lösning som möjligt, har vi valt att göra en procentuell avsättningav omsättningen för att skapa möjlighet att kontrollera att vi verkligen avsätter pengarna och vår revisor (PWC) kan på så sätt vidimera detta. Vi försöker också vara så transparenta som möjligt med allt vi gör. Andra pratar om att skänka delar av sin vinst men en vinst kan alltid manipuleras och därför tror vi själva inte på den modellen.

Vi försöker hela tiden rapportera via web och nyhetsbrev. 

Vi samarbetar i nuläget med tre organisationer som vardera erhåller 1% av vår omsättning. Dessa är SOS Barnbyar, Hungerprojektet och Water Aid.Vårt bidrag till SOS Barnbyar går uteslutande till barnbyn i Bouar i Centralafrikanska republiken.