Världsförbättrande kontorsvaror i ny kostym

Ny webbshop:  Logga in via Perfect Print shop längst upp

mer info nedan

1. 

En gemensam webbshop både för kontorsmaterial, skrivare och förbrukning

2. 

Ny distributör för kontorsmaterial, AllOffice

3. 

Förbättrad tillgänglighet vid frågor,
Henrik Nilsson 08-544 404 42
henrik.nilsson@perfectprint.se

1. Gemensam webbshop.

 

Nu kan ni beställa både kontorsmaterial och förbrukning till era skrivare i en och samma webbshop.

Som en del av samgåendet mellan PRfekt Kontor och Perfect Print så har vi nu skapat en gemensam webbshop så det blir lättare att hitta allt på ett och samma ställe.

Ni loggar in med er mailadress som användarnamn och det lösenord som ni fått via ett separat mail. Om ni har problem med att logga in så kontakta Henrik Nilsson på
08-544 404 42 eller henrik.nilsson@perfectprint.se

I webbshopen så har vi förberett med era favoritlistor som tidigare så det ska vara enkelt att hitta era vanligaste produkter.
Vi har också förberett så att ni kan söka på Office Depots artikelnummer och få upp de nya artikelnumren.

2. Ny distributör för kontorsvaror.

Eftersom vår tidigare distributör Office Depot gått över till att anlita PostNord som transportbolag vilket lett till problem med leveranserna.
Såsom krosskador, leveranser som hamnat hos postombud osv. har vi känt oss tvingade att hitta en annan lösning.
Vi byter därför från och med nu till AllOffice vilka anlitar ett budbolag för transporterna vilket gör att vi går tillbaka till leveranser som ska komma fram i ett gott skick och till anvisad plats hos er.
Sortimentet är i stort det samma, det som kan skilja är fabrikat i vissa fall. Om det är något som ni inte hittar så kontakta oss så hjälper vi er.

3 .Ny kontaktperson

 

Eftersom vi växer så behöver vi även stärka upp med mer personal. Därför har vi anställt Henrik Nilsson som kommer bli er nya kontaktperson. Henrik kommer ringa upp och presentera sig och om ni vill nå honom direkt så nås Henrik på 08-544 404 42 eller henrik.nilsson@perfectprint.se