Kundtjänst direkt: 08-54440440

Världens säkraste utskrifter. 1
Endast HP-skrivare kan med unika säkerhetsfunktioner stoppa en attack det ögonblick den börjar.2

Lista över potentiella utskriftsrelaterade
säkerhetsöverträdelser : 

  1. Skadliga hot från utanför företaget

  2. Exponering av dokument vid enheten

  3. Exponering av dokument som skickas till / från enheten

  4. Obehörig användning

  5. Exponering av enhetens inställningar eller portar

  6. Fjärr / hemutskrifts-användare

HP Enterprise-skrivare kan upptäcka, skydda, och även självläka från attacker automatiskt.

Den senaste generationen av HP´s Enterprise-maskiner är unika på marknaden, eftersom de erbjuder tre nyckelteknologien som tillsammans är utformade för att förhindra attacker samt med möjlighet att självläka . Dessa funktioner utlöser automatiskt en omstart i händelse av en attack eller anomali.
Efter en omstart bedömer HP JetAdvantage Security Manager automatiskt och, om nödvändigt, reparerar enheten med hjälp av förinställda säkerhetsinställningar. Administratörer kan meddelas via Security Information och Event Management (SIEM) verktyg som ArcSight.

HP Pro skrivare erbjuder kraftfulla säkerhetsprogram för alla verksamheter, med funktioner som kan upptäcka och stoppa en attack när det händer.

Det är inte bara skrivaren hackarna vill komma åt
DET ÄR DITT FÖRETAG.

HP "Print Security" handlar inte bara om att säkra din skrivare. Det handlar om att hjälpa till att upptäcka hot i realtid, automatiserad övervakning, och inbyggd programvara för validering som ingen annan erbjuder.

1. Baserat på en översyn genomförd 2015 av då publicerade konkurrenters säkerhetsfunktioner i klassen. Endast HP erbjuder en kombination av säkerhetsfunktioner för integritetskontroll ner till BIOS med självläkande förmåga. 2. HP Enterprise-skrivare och multifunktionsskrivare innehåller självläkande säkerhetsfunktioner och inkluderar inbyggda skydd mot virus och skadlig kod.