Förbrukning

Förbrukning på ett ekonomiskt och hållbart sätt

Med våra partnerskap från de flesta skrivartillverkare kan vi erbjuda låga priser på förbrukning till era skrivare. Förbrukningsmaterial är den största kostnaden under skrivarens livslängd, men där finns även den största möjligheten till besparing av den totala utskriftskostnaden. 

Betalar du för mycket idag?

Ur ett ekonomiskt perspektiv är det i de flesta fall bättre att köpa förbrukning till din skrivare när behovet uppstår, dvs när lasertonern/bläckpatronen är slut. Detta till skillnad till s.k. klickavtal vilka bygger på en tänkt utnyttjandegrad av varje färg, enligt ISO-standarden ISO/IEC 19798 beräknas en tonerkassett med 5% täckningsgrad per färg. Oberoende studier påvisar att den faktiska åtgången är mellan 1-2,5% per färg. Med ett klickavtal betalar man upp till 80% mer än vad man faktiskt förbrukar. Vi hjälper er att ta reda på hur mycket ni kan spara genom att köpa förbrukningen istället. Vi har framförallt ett nära samarbete med HP och kan erbjuda marknadens bästa priser på HP originalförbrukning.

Vi kan även hjälpa dig med tonerövervakning. Med en programvara som övervakar tonernivån i maskinerna slipper ni den tidskrävande hanteringen av toner.

Miljötoner - både ekonomiskt och bra för miljön

När du använder miljötoner sparar du både pengar och miljön utan att kompromissa på utskriftskvalitet. I vårt breda sortiment finner du miljötoner till de flesta skrivare på marknaden. Samtliga produkter skall vara 100% jämförbara med originaltoner. Perfect Print lämnar livstidsgaranti på samtliga mijötoner. Ett stort antal produkter är dessutom svanenmärka. I vår webbutik finner du det du söker till konkurenskraftiga priser.

Jag är intresserad av förbrukning!

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av förbrukning till din skrivare!

Kontaktformulär