Jobba hos oss på Perfect Print

Att jobba på Perfect Print

Som medarbetare på Perfect Print får du verktygen och möjligheten att utvecklas, både inom din yrkesroll och som individ. Vi erbjuder en utvecklande och energigivande arbetsmiljö där vi har högt i tak och nära till skratt. Vi firar gemensamma framgångar, hyllar varandras insatser och gör ofta roliga saker ihop.

Våra kärnvärden består av: Personligt bemötande, Hög servicegrad och Hållbarhet.- vilket vi håller högt och vi förväntar oss att även att du lever efter dem. Det finns ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv i all vi gör när det kommer till medarbetare, val av leverantörer, val av tekniska lösningar, relationen och samarbetet med våra kunder och partners samt miljön. 

Vi är kollektivanslutna och har generösa pensions- och friskvårdsförmåner.

Kolla in våra lediga tjänster nedan.

LEDIGA TJÄNSTER

Perfect Print - Servicetjänster

Account Manager

Har du erfarenhet av försäljning inom IT eller utskriftshantering och vill jobba på ett av branschens snabbast växande bolag? Vi på Perfect Print söker efter nya stjärnor till vårt säljteam så detta är en öppen ansökan för dig som är intresserad av att hänga med en spännande resa tillsammans med oss. 

Perfect Print är en leverantör av utskriftslösningar. Vi är en helhetsleverantör som konfigurerar, installerar och driftar utskriftslösningar hos medelstora och stora företag och organisationer över hela Sverige.

Som bolag är vi inne i en kraftigt tillväxt och behöver förstärka vår säljorganisation med ytterligare Account Managers. Vi söker dig som gillar att utmana dig själv och gillar att kliva ur komfortzonen för att växa som individ – för då växer även vi som företag! 

Om tjänsten

Som Account Manager på Perfect Print är ditt främsta mål att jobba för att vi ska vara våra kunders bästa leverantör. Du ansvarar primärt för företagskunder med 50 – 500 anställda där du bearbetar och inspirerar relevanta beslutsfattare. Med proaktiva insatser bearbetar och utvecklar du relationen med både nya och befintliga kunder.

Övergripande rollbeskrivning/ansvarsområden: 

· Kartlägga affärsmöjligheter och nyckelpersoner hos både nya och befintliga kunder

· Utveckla befintliga kunder och bredda dem inom vårt erbjudande

· Med en hög aktivitet verka för att förbättra dina affärsrelationer

· Delta på relevanta utbildningar från våra strategiska leverantörer och internt 

Om dig

Vi söker dig som har förmågan att bygga varaktiga relationer och skapa långsiktiga affärer. För att lyckas med det tror vi att du är en god kommunikatör med hög social kompetens. Då vi är ett tillväxtbolag behöver du ha en stark egen drivkraft för att kunna driva dina egna säljprocesser från start till mål. Till din hjälp har du ett erfaret och professionellt team och du rapporterar till försäljningschef.

För att lyckas i rollen behöver du ha:

· 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning inom IT- eller utskriftshantering

· B-körkort och tillgång till egen bil

· goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Östmar, Försäljningschef på 0760-27 33 58 eller anders.ostmar@perfectprint.se 

HÄR FINNS VI

Vi har vårt kontor på Linjalvägen 6B  i Arninge.