Multifunktionsskrivare

Multifunktionsskrivare underlättar dokumenthantering

Multifunktionsskrivare låter dig skriva ut, kopiera, scanna och faxa – allt från samma maskin. Denna skrivare kan skriva ut i A4, A3, fax, med eller utan färg samt hantera arkivering. Vi hjälper dig hitta rätt multifunktionsskrivare till ditt företag, och du väljer själv om du vill hyra eller köpa.

Allt-i-ett med multifunktionsskrivare

Att skriva ut med multifunktionsskrivare har flera fördelar. Förutom att skrivaren kombinerar flera kontorstillbehör i en och samma maskin så har den hög kapacitet och kan skriva ut många sidor på kort tid. Multifunktionsskrivarens höga tempo kvarstår även när dubbelsidigt, större format och färg används vid utskriften.

Multifunktionsskrivare från HP - ett säkert val

Våra multifunktionsskrivare består av kvalitetsmaskiner med hög kapacitet och vassa specifikationer från HP. När du väljer en skrivare från Perfect Print kan du lita på att det finns ett gediget säkerhetstänk kring maskinen. Vi anser att en säker skrivare ska kunna försvara sig själv, oavsett om du arbetar hemifrån eller från kontor. Läs gärna mer om hur vi arbetar med skrivarsäkerhet.

Multifunktionsskrivare och dess fördelar:

Störande avbrott och komplext underhåll kan ge långsammare utskrifter, något som i slutänden kan påverka tempot i verksamheten. Undvik nedgångar i produktiviteten med en multifunktionsskrivare som har utformats för att maximera driftstiden, så att ni kan räkna med tillförlitliga resultat varje dag.

Våra multifunktionsskrivare reparerar sig själva från attacker i realtid och har inbyggd säkerhet som hjälper er att skydda ert nätverk. Övervaka hot automatiskt, upptäck intrång och validera programvara med våra säkra multifunktionsskrivare.

Kvalitetsutskrifter i färg med bra valuta för pengarna är ett smart val för alla företag. Ta fram högkvalitativa, professionella färgdokument till konkurrenskraftigt låg kostnad med en multifunktionsskrivare som är utformad för att få arbetet och ert företag att visa sig från sin bästa sida.

Sätt fart på arbetsflödet, förbättra noggrannheten och koppla enkelt samman medarbetare i hela organisationen. Slutför stora skanningsjobb supersnabbt – upp till 180 bld/min– och undvik extra steg med en multifunktionsskrivare som är utformad för maximal produktivitet.

Nästa generations multifunktionsskrivare tar ditt användande till en helt ny nivå. Den nya generationen skrivare innehåller enheter med PageWide-teknik, färglaser och ett brett utbud av efterbehandlingsalternativ.

Jag är intresserad av multifunktionsskrivare!

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av att köpa eller hyra en multifunktionsskrivare, eller om du har några frågor om skrivaren. Vi hjälper dig hitta rätt!

Kontaktformulär - multifunktionsskrivare