Hyra skrivare 

Skaffa en enkel skrivarlösning till ditt kontor – nu kan du hyra skrivare av Perfect Print. Tiden som ägare av energislukande och struliga skrivare är förbi. För dig som vill hyra skrivare erbjuder vi effektiva skrivare, service och support till din arbetsplats för en fast och förmånlig månadskostnad.

Att hyra skrivare har flera fördelar

Tänk om du kunde hyra skrivare av toppkvalitet som servas med jämna mellanrum och därmed sällan eller aldrig strular. Det skulle bespara dig och dina medarbetare många tillfällen av frustration. Dessutom är det avsevärt mycket billigare för din verksamhet att hålla ordning på er befintliga skrivare än att byta ut den.

Vi på Perfect Print låter dig hyra skrivare av toppkvalitet som fungerar när din andra skrivare hade gett upp.

När du ska hyra skrivare ingår även:

  • Service på plats
  • Leverans och inkoppling
  • Telefonsupport

Att hyra skrivare är enkelt

Att hyra sin skrivare är bekymmersfritt och kostnadseffektivt. Testa ett avtal om tre månader med fri uppsägning eller kontakta oss för mer information. Du når oss bland annat genom kontaktformuläret längre ner på sidan.

 

Hyra skrivare – fördelar

Att hyra skrivare av oss på Perfect Print innebär att du kan lägga fullt fokus på verksamheten medan vi tar hand om din skrivare.

Fler fördelar med att hyra skrivare:

  • Nöjdare medarbetare
  • Mindre tid åt krångel
  • Flexibel kostnadsbild
  • Ingen uppsägningstid

Ta kontroll över dina utskriftskostnader och luta dig tillbaka. Genom att hyra skrivare avlastar vi dig från ett traditionellt ägande av struliga och kostsamma skrivare.

*Flexibelt avtal, 3 månaders perioder med fri uppsägning

print som tjänst

Hyra skrivare med FollowMe

Med FollowMe-utskrift slipper du gå mellan din dator och skrivare för att hämta dokument. Möjligheten att skriva ut till den skrivare du för stunden befinner dig vid både hindrar åtkomst för obehöriga och gör utskriften smidigare. När du hyr skrivare från Perfect Print har du möjligheten att använda denna tjänst med fri uppsägning och flexibelt löptid.

Hyra skrivare med avancerad skanning

Jämfört med ”vanlig” scanning som bara skapar en bild av dokumentet ger avancerad scanning en rad ytterligare möjligheter. Scanna in dina dokument till sökbara PDF-filer och lägg in dem i molnet! Dina dokument blir med ett klick läsbara efter datum, namn, kundnummer, ocr osv.

hyra skrivare - skrivare som tjänst - print som tjänst

Hyra skrivare – erbjudande:

Vill du hyra skrivare till din arbetsplats?

HP Color LaserJet Enterprise E57540dn

Idealisk för stora och medelstora företag som behöver en säker, högproduktiv och energisnål multifunktionsskrivare (MFP).

LÅG ENERGIANVÄNDNING – Tack vare innovativ utformning och tonerteknik.

SNABBHET – Från viloläge på 8,6 sekunder med upp till 40 blad per minut och möjlighet att skanna båda sidor samtidigt.

HÖG KAPACITET – Skriv ut upp till 59 sidor/minut på A5.

Jag är intresserad av att hyra skrivare

Ett bra beslut för dig och dina kollegor, det finns många fördelar med att hyra skrivare. Kontakta oss gärna för mer information!

Kontakt - hyra skrivare