Storformatsskrivare

Storformatsskrivare hanterar stora utskriftsvolymer

Storformatsskrivare är till för stora utskriftsvolymer med skarpa resultat och hög kvalité. Det kan bland annat användas för att trycka affischer, ritningar, tidskrifter och högupplösta bilder. Vid stora volymer kan en storformatsskrivare även sänka dina driftkostnader.
Storformatsskrivare

Storformatsskrivare = ritningsskrivare?

Med en storformatsskrivare från oss kan du skriva ut bland annat banners, roll-ups, canvastavlor, affischer och mycket mer. Bara din fantasi sätter gränsen för vad du kan producera!

Vi kan erbjuda en kostnadseffektiv lösning med hänsyn till allt ifrån elförbrukning och bläck till skrivarhuvud och service.

Storformatsskrivare sänker driftkostnader. Vi hjälper hitta en kostnadseffektiv lösning!

Storformatsskrivare har många användningsområden

Kan en storformatsskrivare öka försäljning? Ja! Ungefär 70% av din kunds inköpsbeslut fattas först när kunden är inne i butiken. Om du ger produkten en större exponeringsyta ökar sannolikheten att kunden väljer just den. Om du även lägger till en bild av produkten ökar sannolikheten ännu mer.

Är du redo att tillsamans med oss öka din försäljning?

Ett rullande budskap är bra, men de flesta kunder stannar inte framför skärmen tillräckligt länge för att ta del av alla erbjudanden. För att säkerställa maximal exponering behöver skärmarna kompleteras med ett konstant budskap i form av skyltar.

Då kan egen produktion med en storformatsskrivare bli en utmärkt intäktskälla. Öka avansen på det fakturerade beloppet med upp till 70%! Det går snabbare, är enklare och ni kan genomföra korrigeringar på studs!

Jag är intresserad av storformatsskrivare!

Funderar du på om storformatsskrivare är rätt för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret på webbplatsen.

Storformatsskrivare - kontaktformulär