Print som tjänst ( Skrivare som tjänst )

– skrivare som tjänst låter verksamheten gå först

Att kunna fokusera på verksamheten utan tekniska bekymmer kan rädda ett projekt eller en arbetsdag. Med Print som Tjänst hjälper vi er att  lägga energi på det som är viktigt – att föra verksamheten framåt.

Att äga sin skrivare har länge varit det ända alternativet. För många företag har det visat sig vara en ganska dyr affär samtidigt som produktiviteten riskeras vid driftstopp . Nu erbjuder Perfect Print en bekymmersfri utskriftshantering med Print som tjänst. Säkerställ er produktivitet och frigör resurser med skrivare som tjänst!

Med Print som tjänst ingår alltid

Fast månadskostnad • Service ingår med service på plats • Leverans och inkoppling • Telefonsupport för Print som tjänst

Fördelar med Print som Tjänst

Print som tjänst är ett helhetserbjudande där Perfect Print tar ansvar för stora delar av driften av era skrivare. 

Vanliga effekter med Skrivare som tjänst

  • Nöjda medarbetare och en välfungerande skrivarmiljö
  • Stärkt it-avdelning med frigörande av resurser
  • Flexibel avtalsperiod utan bindningstid ger tydligt kostnadsbild 

Print som tjänst med flexibelt avtal

Skrivare som tjänst kommer med ett flexibelt avtal på tre månader och fri uppsägning. Så ta kontroll över dina utskriftskostnader och luta dig tillbaka. Print som tjänst avlastar vi dig från ett traditionellt ägande av din skrivare till att istället köpa tjänst och funktion.

print som tjänst

FollowMe med Print som tjänst

Vill du undvika utskriftsköer och slippa springa mellan skrivare och dator för att hämta dokument? Med FollowMe-utskrift, eller så kallad Pull Print, har du åtkomst till dina dokument när och var du vill. Möjligheten att skriva ut till den skrivare du befinner dig vid gör din utskrift säkrare och förhindrar obehöriga från att få åtkomst. Print som tjänst ger möjligheten att använda tjänsten med en flexibel löptid och fri uppsägning – utan att behöva äga maskinen.

Skrivare som tjänst och avancerad scanning

Scanna dina dokument och gör dem till sökbara PDF-filer, eller varför inte lägga upp dem i molnet?  Med Print som tjänst kan du med ett flexibelt avtal få tillgång till avancerade scanningsfunktioner. Tillskillnad från ”vanlig” scanning som endast skapar en bild av dokumentet så läser avancerad scanning in dokumentets information så att det blir sökbart på namn, kundnummer, ocr, datum osv. 

Erbjudanden för Print som tjänst

hyra skrivare - skrivare som tjänst - print som tjänst

Print som tjänst med HP Color LaserJet Enterprise E57540dn

Ett print som tjänst-erbjudande som är idealisk för stora och medelstora företag som behöver en säker, högproduktiv och energisnål multifunktionsskrivare (MFP).

LÅG ENERGIANVÄNDNING – Tack vare innovativ utformning och tonerteknik lyckas skrivaren kombinera energieffektivitet med hög prestanda.

KAPACITET – Skriv ut upp till 59 sidor/minut på A5.

Skrivare som tjänst med HP Color LaserJet Managed MFP E877 

Effektivisera arbetsflöden för print och skanning på arbetsplatsen med skrivare som tjänst! HP LaserJet Managed MFP E800 series är ett både kraftfullt och energieffektivt alternativ.

LÅG ENERGIANVÄNDNING  – Spara resurser med energieffektiva utskrifter som med bravur möter kraven från EPEAT Gold, Blue Angel och Energy Star

KAPACITET – Skriv ut upp till 70 sidor/minut.

Jag är intresserad av print som tjänst!

Ett riktigt bra beslut! Det finns många fördelar med skrivare som tjänst. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakt - skrivare som tjänst