Anpassa er skrivare med appar för era behov.
Precis som med din mobiltelefon.

Läs mer om HP för OneDrive

Appar skapade och anpassade för era unika affärsbehov.

Förenklade processflöden

Att arbeta direkt i MFP:ns pekskärmsgränssnitt tar bort onödiga steg för hanteringen av varje dokument.

Designad för säkerhet

Istället för att exponera känsliga data i e-postmeddelanden och hårddiskar, kan skanningar överföras på ett säkert sätt från MFP:n till ett tredje parts arkiv.

Intuitiva upplevelser

Användarna jobbar smärtfritt i den välbekanta gränssnittsvyn med funktionerna de är vana vid att se i deras programvara.

Vad gör HPs Workpath-appar för er organisation?

Med HP Workpath-appar kan er organisation enkelt gå från nuvarande pappersbaserade arbetsflöden till digitala. Man sparar tid och pengar genom att eliminera manuella steg i  dokumentflöden och minskar risken för kostsamma fel vid inmatning och bearbetning av data.

Att integrera appar för just er organisations behov i befintliga MFP:er  kan till och med minska behovet av ytterligare kontorsutrustning, såsom stationära datorer för att stödja dokumentbehandling.

Appen HP för OneDrive

Appen HP för OneDrive låter dig skanna och skriva ut direkt från ditt OneDrive-konto. Appen ger dig som användare  direkt anslutning mellan din HP-skrivare och ditt OneDrive-konto, vilket optimerar dina arbetsflöden genom att låta dig:

  • Använd skrivarens kontrollpanel för att skanna direkt till OneDrive
  • Skriv ut eller mejla direkt från OneDrive
  • Hantera dina dokument direkt från kontrollpanelen på valfri aktiverad HP-skrivare
  • Använd förbättrade sök- och filtreringsfunktioner för att snabbt hitta dokument
  • Eliminera tidskrävande inloggningskrav och påtvingade dokumentnedladdningar genom att integrera dokumentåtkomst och inloggningssteg

Effektivare arbetsplats

Genom att kraftigt minska antalet arbetsflödessteg och erbjuda en enkel inloggning kan Workpath-appar spara tid och pengar. Att eliminera flera små steg hjälper till att skapa avsevärda tidsbesparingar när de multipliceras mellan användargrupper och över tid. Detta förbättrar också användarnas förmåga att snabbt söka efter sitt digitala innehåll och skicka filer elektroniskt.

Att göra det enklare för användare att konvertera papper till digitalt innehåll hjälper organisationer att påskynda digitaliseringen. Att förbättra åtkomsten till innehåll och samtidigt förenkla dokumentbehandlingen stödjer dagens mobila arbetsstyrka. Effektivisering av arbetsflöden minskar också risken för datainmatningsfel, särskilt vid bearbetning av många dokument.
Att integrera appar i befintliga MFP:er maximerar värdet för team – och kan till och med minska behovet av ytterligare kontorsutrustning, som stationära datorer för att stödja dokumentbehandling. Kostnader för att hantera programvara och lokala servrar kan också minimeras.

Jag är intresserad av HP för OneDrive och vill veta mer!

Ett riktigt bra beslut! 

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontaktformulär