Kontorsmaterial

Perfect Print leverantör av kontorsmaterial och kontorsprodukter

Hos oss hittar ni allt ni behöver av kontorsprodukter. Våra kontorsvaror täcker alla behov på er arbetsplats och håller hög kvalitet.

Brett sortiment för dagens behov

I vårt breda sortiment finns allt från almanackor, pennor, block och blanketter till häftapparater, saxar och tejp. Vi har även ett brett utbud av sortering och förvaringsartiklar.

Du hittar också visitkort, storformat, affisher och andra trycksaker – både digitalt och offset med snabba tryck och leveranser.

Jobba bekvämt hemma

Att jobba bekvämt både hemma och på jobbet är ett måste idag. Vårt utbud med  OptaPad och mousetrapper samt den innovativa GetUpDesk ger dig en ergonomisk arbetsställning oavsett varifrån du jobbar.

GetUpDesk - Lösningar jobba hemma

Snabb leverans
 

Beställ innan 13.00 idag och få varorna redan imorgon.

Papper av hög kvalitet

Hos oss hittar du också alla typer av papper du kan tänkas behöva, vare sig du ska skriva ut fotografier, stora luntor med text eller jätteutskrifter på din storformatsskrivare.

 

Papper Perfect Print

Profilprodukter

Ni kan också ta del av ett antal tjänster som gör livet på kontoret ännu trevligare bland annat ett stort utbud av profilprodukter.

Profilprodukter Perfect Print

Webbshop tillsammans med PRfekt Kontor

Nu kan ni beställa både kontorsmaterial och förbrukning till era skrivare i en och samma webbshop. Som en del av samarbetet mellan PRfekt Kontor och Perfect Print så har vi nu skapat en gemensam webbshop så det blir lättare att hitta allt på ett och samma ställe.

Ni loggar in med er mailadress som användarnamn och det lösenord som ni fått via ett separat mail. Om ni har problem med att logga in så kontakta Henrik Nilsson på
08-544 404 42 eller henrik.nilsson@perfectprint.se
I webbshopen så har vi förberett med era favoritlistor som tidigare så det ska vara enkelt att hitta era vanligaste produkter.